Fikk du med deg dette webinaret?

Publisert 01.06.2024 - Lesetid: 1 min

Her ser du våre mest populære webinarer. Hver uke i sommer legger vi ut et webinar du kan ha nytte av.

Uke 31: Endring og omstilling – hva kan dere gjøre for å lykkes

Endring er ofte positivt, men omstilling kan også skape usikkerhet som går utover helse og produktivitet. Hvordan kan dere lykkes med endringer og gjøre endringen enklere å håndtere for alle? Det var tema for dette webinaret fra 31. januar 2023.

Tidligere i sommer:

Uke 30: Hvorfor må ansatte vite hva som forventes av dem?

Har du opplevd å måtte utføre oppgaver på en måte du ikke forstår eller er enig i? Eller fått motstridende krav fra ulike personer? Når du møter ulike forventninger til hva, hvordan og når ting skal gjøres, er det lett å bli usikker. Det kan føre til dårligere helse og økt sykefravær. Det var tema for dette webinaret fra 14. mars 2023:
 

 

Uke 29 – rettferdig og støttende ledelse:

Hva får ansatte til å yte det lille ekstra? Er det noe du som leder kan gjøre for å påvirke motivasjonen? Selvfølgelig er det det! Dette webinaret fra 28. februar handler om støttende, rettferdig og bemyndigende ledelse, og hvilken effekt det har på både motivasjon og helse.

 

Uke 28 – psykologisk trygghet: 

Psykologisk trygghet handler om å bygge en kultur hvor alle oppfordres til å komme med forslag og spørre om hjelp, og hvor det ikke får negative konsekvenser å innrømme feil. I dette webinaret er tema åpenhet og respekt på arbeidsplassen.

 

Uke 27 – anerkjennelse:



Forskning viser at om du får gode tilbakemeldinger og tilstrekkelig anerkjennelse, vil du stå sterkere i krevende arbeidssituasjoner, jobbe bedre, og bli mindre syk. Det var tema for dette webinaret.